Priser och bokningsvillkor (Vänligen läs innan bokning)

  • Liten Pop-Up utställarplats 2x2 meter inkl. annonspaket (banner, programblad,rabattkupong) - 2500 kr exkl. moms.
  • Mellan Pop-Up utställarplats 2x3 meter inkl. annonspaket (banner, programblad,rabattkupong)  - 3500 kr exkl. moms.
  • Displaybord 100x60 cm - 100 kr/st 
  • Ståbord 60-80 cm i diameter - 200 kr/st
  • Stol, barstol - 50 kr/st

En utställarplats gäller för ett organisationsnummer och företag. Det är inte tillåtet att representera ett annat företag än det som är registrerat på bokningen. Som utställare förbinder man sig att närvara på hela evenemanget, samt hålla ett erbjudande till evenemangets rabatthäfte. Häftet innehåller kupong- och rabatterbjudanden från evenemangens samtliga utställande företag och  tilldelas alla registrerade besökare via entrén.

Fakturan ställs alltid till beställaren, vänligen uppge rätt visningsnamn om beställaren inte är den som skall visas i utställarlistan. Priser anges exkl. moms och fakturan skickas ca 35 dagar före evenemanget, med betalningsvillkor 30 dagar. Önskar ni istället få fakturan skickad per e-post uppger ni denna vid bokningen. Vänligen kontrollera er fakturainformation noga. Ändringar i skickad faktura debiteras med 100 kr i administrationsavgift.

Avbokning utan kostnad kan ske fram t o m 35 dagar innan mässan. Därefter debiteras hela kostnaden, oberoende orsak till avbokning. Det går inte heller att omboka utställarplatsen.

Vänligen läs även utställarinformationen nedan för mer praktisk information, så som annonsmaterial, in- och utflyttning, inbjudningar till era kunder och affärsbekanta m.fl.

Beställning


Företagsuppgifter
Powered by BreezingForms

Utställarinformation

Skicka en inbjudan och bjud in till personligt möte, produkt- och tjänstepresentation
Det är trevligt att delta på event men hur talar ni om för era kunder och affärsbekanta att ni är där? Glöm inte att dela inbjudan och göra notiser om ert deltagande ibland era kontakter och sociala nätverksgrupper. Bjud in till en fika, presentation eller ett trevligt erbjudande som ingen vill missa. Dela gärna länken för aktuell stad i samband med ert utskick.  Helsingborg l Göteborg l Malmö

Storlek och placering
  • En ”liten” Pop-Up utställarplats är 2 meter bred och 2 meter djup. Helt utan mellanväggar och golvmattor.  En bra storlek för ett utställarbord med en till två rollups.
  • En ”stor” Pop-Up utställarplats är 3 meter bred och 2 meter djup. Helt utan mellanväggar och golvmattor. En bra storlek för ett utställarbord och en lättare pop-Up expovägg. 
Samtliga utställarplatser planeras dagarna innan evenemanget och platsen blir tilldelad respektive utställare först vid inflyttning. Det går inte att förutbestämma sin plats.

Utställarbord
För er som inte tar med eget marknadsföringsbord men behöver ett, finns det två alternativ. Displaybord 100x60 cm (för lättare vikter) och ståbord 60-80 cm i diameter. Båda är tillval och skall bokas. Önskas annat alternativ kontakta oss för bokning och prisuppgifter.   

Internet
Det finns tillgång till del i gemensamt wifi i lokalen. Önskas en mer stabil anslutning rekommenderas att ett mobilt bredband medtages.
 
Eluttag
Ett vanligt 220 volts eluttag ingår till samtliga utställarplatser för tex. Skärmvisningar, datorer, mobiltelefoner och enklare visningsdisplayer. Krävs flera uttag eller 3-fas uttag måste detta föranmälas 14 dagar i förväg. 

Annonsmaterial (ingår i samtliga utställarpaket):
En loggo/sponsorbanner på evenemangets hemsida. Skicka loggan i något av formaten pdf, jpg, gif, psd till carina@samkassan.se omgående efter bokning. Loggon uppdateras inom fem arbetsdagar. 
  • En plats för företagsnamnet i evenemangets tryckta programblad och deltagarlista. 
  • En annonskupong i SAKs ”rabatthäfte” som tilldelas alla besökare och utställare från entrén. Rabattkupongen skall vara i storleken 90 x 60 mm liggande. Sparas i något av följande format pdf, jpg, gif, psd. Namnge filen med ert företagsnamn och den ort ni skall medverka på. Rabattkupongen skall skickas till carina@sakmassan.se senast 20 dagar innan evenemangsdatumet för att komma med till tryck. Observera att kupongen måste innehålla ett erbjudande på en produkt eller tjänst, samt vara giltig från evenemangets startdatum t.o.m. 30 dagar efter. Se exempelbild för mer information. 
Inflyttning och vägbeskrivning
Jönköping – inflyttningen på Nybergs Bil kan påbörjas från kl. 09.00 onsdagen den 3 april. Inflyttningen skall vara klar till kl. 10.45. det är inte tillåtet att påbörja nedpackningen innan avslutat event. Se länk för vägbeskrivning: Helsingborg l Göteborg l Malmö 

Parkering
Kör gärna fram till entrén för snabb avlastning och parkera därefter direkt om bilen så att andra utställare kan komma till. Tänk på att parkera lite längre bort för att underlätta parkeringen för era besökare. Vi ansvarar inte för felparkerade bilar.

Saker som är lätta att glömma 
Duk
Skål
Vas
Visitkort
Förlängningssladd
Pennor
Skrivpapper
Tejp